Home / Torrent smådelstvättsomdömen

Torrent smådelstvättsomdömen

”Numera blir det vi rengör verkligen rent, kvalitet på utfört arbete”

Vi använder tvätten dagligen till motordelar, hjullager och verktyg etc. Tvätten löser effektivt olja och infettade delar, även mycket effektiv på inkapslad smuts såsom jord, salt, och grus som blivit ”cement” på komponenter under bussarna. Använder i dag inga farliga avfettningsmedel i lösvikt, även reducerat aerosol avfettning till ett minimum. Vi sätter stort pris på den säkerhet och den förbättrade arbetsmiljön tvätten har bidragit med. Tycker det är mycket bra ljus så man ser bra när man tvättar. Uppskattar den inkluderade service kontinuiteten från leverantör. Numera blir det vi rengör verkligen rent, kvalitet på utfört arbete.

Per Åbrink, Verkstadschef, Nobina Buss Norrköping

„det tar enbart sekunder att rengöra alla maskindelar i ett ”Power Tool”

Vi på Hitachi Power Tools Sweden AB kan varmt rekommendera detaljtvätten Torrent 500. Vårt företag sätter kvalitet, effektivitet, miljö, hälsa och användarvänlighet mycket högt. Gör ni det samma är Torrent 500 tvätten för er.

 •  Miljön i verkstan är något helt annat när det nu inte luktar nafta.
 • Tid är pengar, det tar enbart sekunder att rengöra alla maskindelar i ett ”Power Tool”
 • Effektiv, vi kan nu komma åt alla skrymslen i växellådan där smutsen vanligtvis samlas.
 • Inte farligt för hälsan.
 • Snabb och bra service.
 • Energisnål.

Sam Trollgren, Service chef/Service Manager

„Den är helt luktfri och den rengör med bästa resultat”

Torrent 500 smådelstvätt är en smidig lösning som jag tycker fungerar alldeles utmärkt. Den är helt luktfri och den rengör med bästa resultat. Vi tvättar allt möjligt som t.ex. Hydraulikdelar, elmotorer, broms delar osv. Dessutom är den miljövänlig i och med att det inte blir något utsläpp från tvätten.

Niklas Gustafsson, Kranpunkten AB

„vi snabbt och effektivt kan rengöra detaljer i vårat dagliga arbete”

Jag har jobbet som arbetande förman på Cramo Lift och Anläggnings Centra i Upplands Väsby. I vårat arbete ingår flera moment av service, reparation och underhåll av tunga maskiner. För oss är det viktigt att hålla en hög standard på våra maskiner, säkerheten är prio 1. Med rena maskindelar är det lätt att se defekter. Vi har stor nytta av Torrent 500 smådelstvätten där vi snabbt och effektivt kan rengöra detaljer i vårat dagliga arbete. Den är lätt att använda och servicen fungerar utmärkt.

Pierre Nylund, Arbetande Förman, Lift och Anläggnings Centra, Cramo Sverige AB

„Snabb effektiv rengöring”

 • Snabb effektiv rengöring
 • Enklare och snabbare än att använda stora tvätten för mindre komponenter
 • Delarna rostar inte
 • Bra för rengöring av lager
 • Miljön – stor skillnad mot gamla tvättar, användaren slipper använda handskar och utsug
 • Bra med fullserviceavtal vad gäller underhåll och service, spar tid för användarna
 • Slutligen säger de att de inte skulle klara sig utan maskinen idag.

Gustav Törnqvist, Servicechef, Volvo Truck Center Södertälje

„Vi har minskat vår användning av lösningsmedelsbaserade produkter samt minskat avfallshanteringen av dessa kemikalier.”

Vi är Sveriges största och modernaste bildemontering av Volvo personbilar. Vi strävar hela tiden till miljöförbättringar. Vi har under en period använt Torrent 500 smådelstvätt från NCH. Vi är mycket nöjda med denna tvätt och vill därför rekommendera Torrent till andra som har behov av en effektiv samt miljöanpassad tvätt. Vi har minskat vår användning av lösningsmedelsbaserade produkter samt minskat avfallshanteringen av dessa kemikalier.

Samuel Lindahl Verkstadschef

‘”Detaljer som vi tidigare rengjorde med aerosoler får vi idag rena betydligt snabbare med Torrent 500”

Vi på gjuteriet i Scanias fabrik i Södertälje har i snart ett år använt oss av detaljtvätten Torrent 500. Vi tvättar allt från fixturer till pumpar och lagerhus m.m. Tvätten har gett oss stora fördelar vad gäller tidsbesparingar, miljöaspekter samt användarens hälsa vilket vi värderar mycket högt. Detaljer som vi tidigare rengjorde med aerosoler får vi idag rena betydligt snabbare med Torrent 500 samtidigt som vi spar på både miljön och hälsan för våra medarbetare.

Dan Lindbladh, Dynamate, Gjuteriet

Vi installerade en Torrent 500 i oktober 2010. Vi är mycket nöjda med lösningen och produkten. Torrent används för rengöring av pump delar, samt borttagning av polymer på Reservdelar.

Stefan Alexandersson, Va ansvarig, Arvika Avlopp och Reningsverk 

Företag i Europa som använder Torrent