Home / Vanliga frågor

Vanliga frågor

  • 230 V (separat uttag inom 2 meter)
  • Komprimerad luft (min. 6.2 bar)
  • Helst torr miljö, rumstemperatur
  • Tillgång till vatten
  • Ytan på 2 m2 (för Torrent och för att gå runt enheten), samt en inre rumshöjd på 2.4 meter för att locket på Torrent med lätthet ska kunna öpnnas
  • Rengöringsvätskan som används i Torrent är vattenbaserad och är inte farlig för miljön. Användaren är aldrig utsatt för kemikalier under användning av Torrent.

Delar på upp till 50 kg i maxvikt. Den inre storleken på brickan är 730 mm bred, 500 mm djup, 550 mm hög, men vår praktiska erfarenhet visar att delar som är i storleken 650x450x400 mm kan bekvämt och åtkomligt rengöras i Torrent. Du kan rengöra 90 % av delarna inom 1 minut med Torrent. Men, oroa dig inte, även om du har annorlunda smådelsrengöringsbehov, erbjuder vi kompletta rengöringslösningar av komponenter för de flesta tillämpningar, inklusive överdimensionerade delar, automatisk rengöring, rengöring av små delar i bulk på speciella brickor, rengöring av tusentals delar om dagen under flera skift, etc – utan kostnad hjälper vi dig att välja den komponentrengöringslösningen som fungerar bäst för dig. Allt du behöver göra är att utan att tveka kontakta oss här!

Inom maximalt 5 arbetsdagar från att din order inkommer, kan du uppleva smådelsrengöring med Torrent 500. Genom vårt förmånliga hyresavtal, säkerställer vi att allting tas om hand! Du behöver bara njuta av smådelstvätten.

Jämfört med andra smådelsrengöringssystem, producerar Torrent avsevärt mindre farligt avfall. Detta uppnås med en speciell teknik och vi levererar den till dig genom vår vanliga månatliga service. Som ett resultat av detta, reducerar vi mängden av farligt avfall som produceras till en åttondel av det ursprungliga värdet. Detta betyder att om du producerade 100 liter farligt avfall förut, kan du minska denna mängd till 10-15 liter med Torrent.