Home / Rengör delar utan investering

Rengör delar utan investering

Varför spendera timmar på att rengöra delar, när du kan utföra samma uppgift på några minuter?

“Bra arbete tar tid!” – För smådelsrengöring är det inte bara en fråga om tid, utan även resultatet också; det är många delar med fastbrända kolavlagringar som inte kan rengöras grundligt – även genom att skrapa med en kniv. Torrent 500 smådelstvätt (se ovan bild) levererar det PERFEKTA rengöringsresultatet genom att avlägsna de tuffaste föroreningar och fastbrända kolavlagringar inom minuter!

Before-aftre phots - Torrent 500 partscleaner

Visste du? Nu kan du enkelt ta reda på Torrent 500-uthyrningskostnader som är anpassade till ditt verkstadsbehov. Fråga bara och vi är redo att visa för dig möjligheten att spara med din smådelstvätt…

klicka här eller den blå knappen nedan för en offert NU!

Obs! Våra uthyrningsalternativ är mer gynsamma än du tror 🙂


  “En renoverad motor, eller vilken annan maskin, kommer att fungera mer effektivt om den monteras med perfekt rengjorda delar.”

  Smådelsrengöring är ett jobbigt, tidskrävande och smutsigt jobb. Det behöver det inte vara!

  “Jag förstod inte varför NCHs service tekniker vid installationen sa att du kommer att älska den, men när jag började använda den i verkstaden löstes ett kritiskt problem. Insugningsrören med fastbrända kolavlagringar rengörs inom loppet av minuter istället för timmar. Tiden vi kan spara kan användas för ytterligare arbete. Detta är mycket viktigt ur en ekonomisk synvinkel. Trots detta skulle jag inte säga att detta är den viktigaste fördelen, det är den perfekta kvaliteten på rengöringsresultatet”

  Varför har DU inte en TORRENT 500 smådelstvätt i din verkstad än?

  Fråga efter en KOSTNADSFRI offert NU!

  Efter att ha mottagit din offertförfrågan kontaktar vi dig för att tydligt förstå ditt behov av smådelsrengöring (vikt, storlekar på dina delar som ska rengöras, typ av föroreningar som ska avlägsnas, avfallshanteringsmöjligheter etc.),  baserat på detta arbetar vi med den mest effektiva och billigaste lösningen för dig… Visste du? Nästan 6000 företag, över hela Europa som liknar din verkstad, använder och älskar Torrent 500 smådelstvätt…

  Fråga efter en personlig offert NU, välj den här länken eller den blå knappen nedan  och vi kommer att visa dig hur du kan NJUTA av den mest jobbigaste smådelsrengöringsuppgiften. Se upp: Du kommer att bli beroende av Torrent 500 – du kommer att älska den också!

  Offertförfrågan är gratis! Det är garanterat att du kommer att bli imponerad inte bara av effektivteten av Torrent 500 utan även våra flexibla uthyrningsalternativ…

  Cleaning egr valve with parts cleaning machine Torrent 500

  Torrent 500 smådelsrengöring gör smutsigt arbete rent, snabbt och enkelt; levererar skinande resultat! Även jobbiga, tidskrävande och farliga uppgifter av smådelsrengöring blir ett verkligt NÖJE i din verkstad! Från så snart som imorgon…

  torrent_pipa-60x60Behöver du inte investera ett öre!

  Du kan eliminera höga initiala investeringskostnader genom att använda våra flexibla hyresalternativ!

  Cleaning egr valve with parts cleaning machine Torrent 500

  Fråga efter en personlig offert NU, välj den här länken eller den blå knappen nedan och vi kommer visa dig hur du kan NJUTA av den mest jobbigaste smådelsrengöringsuppgiften. Se upp: Du kommer att bli beroende av Torrent 500 – du kommer att älska den också!

  torrent_pipa-60x60

  Den kan installeras i din verkstad omedelbart

  om du har 2 m2 fri yta… och 230 volts elektriskt uttag. Enkel installation – maskinen behöver 230 V och ett minimum av 6 bar från lufttryckskälla. Den sistnämnda behövs för luftkniven som blåser luft på fönstret för att säkerställa klar sikt av delarna under drift. Dessutom, för den perfekta finishen, kan du torka dina delar genom att använda den inbyggda luftpistolen.

  Cleaning cover with parts cleaning machine Torrent 500

  torrent_pipa-60x60

  Marknadsledande, ultraeffektiv och säker smådelsrengöring

  Om du använder Torrent 500 behöver du inte längre köpa dyra, skadliga kemikalier; med bromsrengöringsmedel i sprayburkar etc – eftersom alla kemikalier och service levereras av oss inom hyresavtalet.

  Våra toppmoderna, ultraeffektiva VATTEN-baserade kemikalier tar bort envisa, fastbrända kolavlagringar och ger också den perfekta finishen. Dessutom är du under rengöringsprocessen INTE i kontakt med kemikalier eller förorenade delar.

  Cleaning butterfly valve with parts cleaning machine Torrent 500

  Fråga efter en personlig offert NU, välj den här länken eller den blå knappen nedan och vi kommer att visa dig hur du kan NJUTA även av den mest jobbigaste smådelsrengöringsuppgiften.

  torrent_pipa-60x60

  Torrent 500 doserar automatiskt

  Med den speciella kombinationen av kemin, 22 bar vattenhögtryck och 45 grader Celcius – behöver du inte slita, bara njut av smådelstvätten… på grund av den stängda rengöringskabinen behålls verkstaden ren också!

  Cleaning alternator with parts cleaning machine Torrent 500

  torrent_pipa-60x60

  Reducera manuellt arbete och få mer tid

  Det är svårt att hitta skickliga arbetare idag, varför uppta deras tid med uppgifter som smådelsrengöring? Tvättiden av smådelar blir drastiskt reducerad med Torrent 500 så att du kan färdigställa och fakturera mer arbete. En av våra kunder som sysslar med renovering av automatiska växlar slutförde tidigare 4 växellådor per dag. Efter att de började använda Torrent 500 kan de leverera 6 växellådor per dag – vilket är 50 % mer! Och det är definitivt 50 % mer arbete de kan fakturera för. Deras kunder blir dessutom hjälpta snabbare, arbetsmiljön i verkstaden är renare (jämför detta med en smutsig, oljig miljö av en smådelstvätt som använder lösningsmedelsbaserade medel – vilken bild ger det till kunden?) Och sist men inte minst, på grund av de perfekt rengjorda delarna kan du eliminera servicereparationer.

  Cleaning compressor with parts cleaning machine Torrent 500

  torrent_pipa-60x60

  Enkel och lätt att använda

  Med Torrent 500 kommer vem som helst kunna tvätta delar i din verkstad! VEM SOM HELST! Inget behov av kompetens, erfarenhet eller kunskap!

  Cleaning car parts with parts cleaning machine Torrent 500

  Fråga efter en personlig offert NU, välj den här länken eller den blå knappen nedan och vi kommer visa dig hur du kan NJUTA av den mest jobbigaste smådelsrengöringsuppgiften. Se upp: Du kommer bli beroende av Torrent 500 – du kommer att älska den också!

  Var bättre än dina konkurrenter! Torrent 500 tvättar inte bara dina delar utan tvättar också dina konkurrenter från marknaden…

  torrent_pipa-60x60

  Perfekt rengöring och erfarenhet

  Att rengöra kraftigt förorenade eller oljiga delar kan bli en trevlig upplevelse tack vare hastigheten, bekvämligheten och den fenomenala effektiviteten på Torrent 500. Rengöringsresultatet kommer vara perfekt inom några minuter!

  Cleaning Stihl part with parts cleaning machine Torrent 500

  torrent_pipa-60x60

  Räddar (återanvänder) de delar som betraktas som avfall

  Torrent 500 rengör enkelt och ultrasnabbt delarna som såg ut att vara omöjliga att rengöra och som ansågs vara avfall. (Det är inget skämt!)
  Rengör inom 1 minut 90 % av de mest svårrengjorda delar, effektivt, grundligt och utan risk för användaren.

  Cleaning egr valve with parts cleaning machine Torrent 500

  torrent_pipa-60x60

  ULTRAEKONOMISK, patenterad

  Jämfört med traditionella smådelsrengöringsmedel blir mängden farligt avfall mycket mindre genom att använda Torrent 500; detta uppnås genom en unik teknik som levereras till dig genom regelbundna månatliga servicebesök. Resultatet av detta, är att det farliga avfallet reduceras åttafaldigt. Detta innebär att om du brukade generera 100 liter farligt avfall under smådelsrengöringsaktiviteter, kan du nu minska på det till endast 10-15 liter med Torrent 500. Även denna reducerade mängd kommer vi att avlägsna för dig.

  Cleaning car part with parts cleaning machine Torrent 500

  torrent_pipa-60x60

  Massivt kostnadsbesparande

  Du kan uppnå en massiv kostnadsbesparing, dessutom kan du förbättra servicekvaliteten, vilket hjälper dig att bli mycket bättre än dina konkurrerande verkstäder…

  Cleaning filter with parts cleaning machine Torrent 500

  Fakta: under de senaste 12 månaderna ökade Torrent 500-kunders nöjdhet från 97.9 % till 99.64 %

  Utan tvekan är inte bara Torrent 500, MEN även våra kunder, FANTASTISKA också!

  „Vi har använt den i 2 år och vi tvättar allt i den; bredvid vår tandborste 🙂 ” Totalcar Magazine

  Varför skulle du inte uppgradera DIN VERKSTAD med Torrent 500 unika smådelsrengöringsteknik?

  Torrent 500 specifications

  Obs! Våra uthyrningsalternativ är mer gynsamma än vad du tror 🙂

  Spara MASSOR AV tid, pengar, stress och öka drastiskt på kvaliteten på din tjänst genom att använda Torrent 500 smådelstvätt! Vi vet redan att dina kunder kommer att vara nöjda på grund av denna…

  Fyll i formuläret så kommer vi att kontakta dig inom 24 timmar (informationen du anger i detta formulär kommer inte att delas med tredje part).