Home / Hur mycket kostar Torrent 500?

Hur mycket kostar Torrent 500?

Problemfri drift, hastighet, kostnadsreducering och den säkraste tillgängliga rengöringsteknologin till ett attraktivt pris…

I de flesta tillämpningar där våra kunder använder Torrent 500, är besparingarna mer än 5000 kr per månad. I tillägg blir alla timmar som avsätts för smådelsrengöring drastiskt reducerade. Lägg till faktum att ingen behöver komma i kontakt med rengöringsmedlet eller föroreningar något mer, vilket betyder att hälso- och säkerhetsrisken praktiskt taget reduceras till noll.

När du väl upplevt den imponerande hastigheten och effektiviteten med vilken Torrent 500 utför sitt jobb, tar det inte lång tid att inse att du kanske saknar ett värdefullt verktyg i din verkstad.

Detta är varför du behöver begära en offert:

Vi besöker dig på plats och bedömer dina smådelsrengöringsbehov. Vi kommer att titta på hur du rengör dina delar nu och demonstrera hur vi kan förbättra dina rengöringsmetoder, reducera ditt farliga avfall och som ger dig några bra besparingar.

Varför skulle du vilja betala mer, om vi kan visa hur du rengör delar, billigare och bättre.

Hur mycket kan du spara med Torrent 500? Begär en offert här:

Informationen som du anger i detta formulär kommer inte att delas med tredje part. Fullständiga detaljer om vår integritetspolicy finner du HÄR.


    Before using Torrent 500 parts cleaning machine
    After using Torrent 500 parts cleaning machine
    Before using Torrent 500 parts cleaning machine
    After using Torrent 500 parts cleaning machine